Arme riddere, lunsjvariant

Ingredienser

  • 2 stk egg
  • 2 dl melk
  • 12 ts salt
  • 4 skiver brød gjerne noen dager gammelt
  • 112 ts margarin til steking
  • 4 skiver kokt skinke eller annet kjøttpålegg
  • 4 skiver eller 4ss revet hvitost

Slik gjør du

  1. Visp eggene lett sammen med salt, melk og krydder. Hell blandingen i en form.
  2. La brødskivene ligge i røra til de er gjennombløte.
  3. Ta opp brødskivene og stek dem med litt margarin i stekepanne på middels varme. Stek på begge sider til de er pent gulbrune.
  4. Legg kjøttpålegget og osten på brødskivene mens de er i stekepanna. Skru av varmen og legg på lokk. Vent et par minutter, til osten har smeltet.
  5. Server arme riddere varme, gjerne med tomater og grønn salat. Da blir det nesten som en liten middagsrett.