Bærfromasj

Ingredienser

  • 4 stk gelatinplater
  • 2 stk egg
  • 14 dl sukker
  • 2 dl kremfløte
  • 12 dl vann
  • 1 dl rørte friske bær

Slik gjør du

  1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca 5 minutter.
  2. Visp eggedosis av eggene og sukkeret.
  3. Pisk kremfløten stiv og bland den med eggedosisen.
  4. Kok opp ½ dl vann og trekk kjelen av platen. Klem forsiktig ut vannet fra én og én gelatinplate og rør dem ut i det varme vannet, til all gelatinen er helt oppløst. Hell den smeltede gelatinen i en tynn stråle i fromasjblandingen under omrøring.
  5. Bland de rørte bærene inn i fromasjen.
  6. Fyll fromasjen i en dessertbolle eller ei glasskål og la den stivne i kjøleskapet.
  7. Pynt gjerne med hele bær før servering.