Foliepakke på bål

Ingredienser

  • 12 stk kyllingfilet
  • 12 stk gulrot
  • 1 stk potet
  • 12 stk paprika
  • 5 cm purre
  • 1 ss margarin
  • 12 ts paprikapulver
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

  1. Skjær kyllingfileten i biter og legg den på et ark aluminiumsfolie.
  2. Skrell gulroten og poteten. Skyll paprikaen. Del purren på langs og skyll godt mellom lagene.
  3. Skjær gulroten, poteten og paprikaen i biter. Skjær purren i tynne ringer.
  4. Legg grønnsakene på aluminiumsfolien sammen med margarin. Dryss på krydder.
  5. Brett aluminiumsfolien rundt maten til en pakke og klem godt sammen, slik at den blir tett.
  6. Legg pakken på bålet eller grill den i ca. 10 minutter. Spis den ferdige kyllingfileten sammen med pinnebrød.