Kokosmakroner

Ingredienser

  • 2 stk eggehvite
  • 90 g melis
  • 125 g kokosmasse
  • 12 ts vaniljesukker

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 180 °C og dekk et stekebrett med bakepapir.
  2. Skill eggene og stivpisk eggehvitene. (Eggeplommene kan for eksempel brukes til brune pinner.)
  3. Bland melis, kokosmasse og vaniljesukker. Vend eggehviten lett inn i blandingen.
  4. Bruk en skje og sett kakene på stekebrettet. Hver kake ca. som en 20-krone.
  5. Stek kakene midt i ovnen i 12 minutter.
Slik skiller du egg: Hold egget over en bolle og knekk det mot kanten. Åpne det slik at eggeplommen blir liggende i skallet. Hell eggeplommen forsiktig mellom de to skalldelene, slik at eggehviten renner ned i bollen.