Kylling-og couscoussalat

Ingredienser

  • 2 stk kyllingfilet
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 1 ss margarin
  • 12 dl couscous
  • 12 beger rød cherrytomat
  • 50 g frisk spinat
  • 1 ss frisk mynte
  • 1 ss frisk koriander
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss kapers (kan sløyfes)
  • saft og skall av 12 stk sitron
  • 1 ss olivenolje

Slik gjør du

  1. Krydre kyllingfiletene med salt og pepper.
  2. Varm en stekepanne og ha i margarin. Ha i kyllingfiletene når margarinen har sluttet å bruse. Stek dem i 2 minutter på hver side.
  3. Legg lokk over og la kyllingfiletene ettersteke på svak varme i 6-8 minutter. Sett dem til side.
  4. Kok couscousen slik det er forklart på pakken.
  5. Skyll cherrytomatene og spinatbladene, og ta bort grove stilker på spinaten.
  6. Hakk mynte og koriander, og finhakk hvitløk.
  7. Skjær kyllingfiletene i biter, ca. 1x1 cm.
  8. Bland alle ingrediensene forsiktig inn i couscousen.