Linse- og kikertsalat

Ingredienser

  • 12 dl tørre grønne linser
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 2 stk tomat
  • 1 stk liten løk
  • 1 båt hvitløk
  • 14 potte frisk persille
  • 112 ss balsamicoeddik
  • 2 ss olje

Slik gjør du

  1. Kok linsene slik det er forklart på pakken.
  2. Ha kikerter og linser i et dørslag og skyll dem under kaldt vann. La det renne godt av.
  3. Skyll tomatene og skrell løken og hvitløken. Grovhakk tomatene og finhakk løken, hvitløken og persillen.
  4. Bland alt i en bolle, sammen med linser og kikerter.
  5. Rør balsamicoeddik og olje sammen og hell det over salaten. Bland salaten lett med to gafler.
  6. La salaten trekke smak minst en halv time før du serverer den, gjerne med brød til.