Ørret i form

Ingredienser

  • 12 stk brokkoli
  • 1 stk rødløk
  • 12 stk rød paprika
  • 12 stk gul paprika
  • 400 g ørretfilet
  • 2 ss hakket frisk persille
  • 1 ts salt
  • 12 ts kvernet pepper
  • 4 ts margarin
  • 12 ss margarin til smøring av formen

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 200 °C og smør en ildfast form.
  2. Vask og rens grønnsakene. Del brokkolien i buketter, løken i tynne båter og paprikaen i strimler.
  3. Legg fisken i formen.
  4. Fordel grønnsaker og persille over og rundt fisken og krydre med salt og pepper.
  5. Legg på noen klatter med margarin til slutt.
  6. Dekk formen med aluminiumsfolie og sett formen på den nederste rillen i ovnen i ca. 35 minutter. Sjekk med en kniv og se om fisken er gjennomstekt. Det gjør ikke noe om den er litt rosa inni.
  7. Server med kokte poteter eller potetmos til.