Pastasalat

Ingredienser

  • 1 dl pastaskruer , velg gjerne fullkornsvarianten
  • 1 stk kyllingfilet
  • 14 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 1 ss olje
  • 14 stk rødløk
  • 14 stk rød paprika
  • 14 stk grønn paprika
  • 1 skive frisk ananas
  • 1 ss søt chilisaus

Slik gjør du

  1. Kok pastaskruene slik det står på pakken. Hell pastaen i et dørslag og skyll med kaldt vann.
  2. Skjær kyllingfileten i biter på ca. 2 x 2 cm. Krydre med salt og pepper.
  3. Varm olje i ei stekepanne og brun kyllingbitene til de har fått fin farge rundt det hele. Slå ned varmen og etterstek kyllingbitene til de er gjennomstekte, ca. 2 minutter. Ta dem ut av panna.
  4. Skrell løken og skjær den i tynne skiver. Vask paprikaen og del den i skiver. Del ananasen i biter. Bland alt lett sammen med kylling og pasta.
  5. Hell over chilisausen og smak til med salt og pepper.
Her kan du godt bruke rester etter gårsdagens middag, for eksempel laks, kjøttboller eller koteletter!