Sconespinner (20 stk)

Ingredienser

  • 100 g margarin
  • 2 dl havregryn
  • 4 dl grov sammalt hvete
  • 7 dl hvetemel
  • 14 ts salt
  • 1 ts tørket oregano eller pizzakrydder
  • 5 ts bakepulver
  • 4 dl melk

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 225 °C.
  2. Legg bakepapir på et stekebrett.
  3. Smuldre margarinen i melet med hendene.
  4. Ha i de andre ingrediensene og bland godt sammen med en rørespade.
  5. Trill deigen til en tykk pølse og del den i 20 biter. Trill hver bit ut til en tynn pinne, like tykk som tommelen din. Løft den over på stekebrettet og fortsett på samme måten med resten av deigen. Det gjør ikke noe at pinnene får litt ulik lengde.
  6. Bruk en gaffel og prikk pinnene.
  7. Stek pinnene midt i ovnen i 10-15 minutter, til de er lysebrune. Ta brettet ut av ovnen og avkjøl pinnene på rist.