Spagetti bolognese

Ingredienser

  • 1 stk gulrot
  • 12 stk løk
  • 1 stilk stilkselleri (stangselleri)
  • 1 ss margarin eller olje til steking
  • 250 g karbonadedeig eller kjøttdeig
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • 2 dl vann
  • 12 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 14 ts malt muskat
  • 250 g fullkornspagetti
  • 12 stk kjøttbuljongterning

Slik gjør du

  1. Skrell gulroten, rens løken og stangsellerien. Skjær alt i små biter.
  2. Sett stekepanna på middels til sterk varme. Ha i margarin og se at det bruser.
  3. Ha i karbonadedeigen. Stek mens du bruker en stekespade til å dele karbonadedeigen i små biter.
  4. Ha i grønnsakene og tomatpureen. Hell de hermetiske tomatene over.
  5. Tilsett buljong, rør godt og la kjøttsausen koke i ca. 20 minutter.
  6. Smak til med krydder.
  7. Kok spagettien slik det står på pakken.

      Server gjerne med en god salat til.