Tortillas med kylling- og grønnsaksfyll

Ingredienser

Kylling- og grønnsaksfyll:

  • 2 stk kyllingfilet
  • 2 ss olje
  • 1 båt hvitløk
  • 1 stk gul paprika eller olje
  • 1 stk rød paprika
  • 2 stk vårløk
  • 12 stk rød chili
  • 12 ts malt spisskummen
  • 12 ts salt

Slik gjør du

  1. Lag en halv porsjon tortillalefser.
  2. Skjær kyllingfiletene i strimler så tykke som lillefingeren din.
  3. Ha 1 ss olje i en varm stekepanne og stek kjøttet til det blir hvitt. Ta kjøttet ut av panna.
  4. Skyll og rens grønnsakene. Del paprikaen i strimler, vårløken i ringer og finhakk hvitløken. Ta frøene ut av chilien og finhakk den.
  5. Ha 1 ss olje i stekepanna og stek grønnsakene på middels varme i 3-4 minutter.
  6. Ha kyllingkjøttet tilbake i panna og tilsett krydder.
  7. La alt steke på svak varme i ca. 2 minutter. Smak til med krydder.
  8. Fyll ca. 3 spiseskjeer kylling- og grønnsaksfyll i hver tortillalefse ved servering.